Wanneer u last heeft van opstijgend vocht in huis is dat op zijn zachts uitgedrukt geen pretje: vochtige muren, beschadigde afwerking van de muren (d.i. pleister, verf, behang), een muffe geur en groei van schimmel zijn enkele zichtbare gevolgen.

Door dit vochtprobleem stijft de luchtvochtigheid in huis tot boven normale normen. Deze te hoge luchtvochtigheid draagt niet alleen bij aan schimmelgroei, het kan ook milde gezondheidsklachten veroorzaken. Daarnaast schaadt het vochtprobleem de waarde en het isolatievermogen van uw woning. Facturen stapelen zich op terwijl de waarde van uw woning en uw leefcomfort erop achteruit gaan. Daarom bent u opstijgend vocht liefst zo snel mogelijk permanent kwijt.

Doeltreffende oplossing

Onze specialisten komen ter plaatse het vochtprobleem opmeten en adviseren u over de beste oplossing. Veel klanten kiezen voor de behandeling van de muren injecteren met professionele, vochtwerende gel. Dit is een bewezen efficiënte bestrijdingsmethode die veel minder overlast veroorzaakt dan de muren te laten onderkappen en bovendien goedkoper uitvalt. Onze behandeling vormt een nieuwe vochtbarrière die opstijgend vocht onmogelijk maakt.

Hoe succesvol de muren injecteren?

muren injecteren, opstijgend vochtOnze specialisten gebruiken de beste injectiegel op de markt. Niet verwonderlijk dus dat onze behandeling muren injecteren levenslang mee gaat. Om dit te onderstrepen mag u bij deze vochtbestrijdingsmethode een garantiecertificaat van 30 jaar verwachten.

Deze gel wordt overigens ook in een doe-het-zelf pakket aangeboden voor de handige klussers. In dit geval is het maken van succesvol overlappende dampkringen echter maar geslaagd als u nauwlettend de instructies volgt. U staat er echter niet alleen voor. We geven advies wanneer we uw pakket leveren en kunnen na afloopt evalueren als we het gereedschap op komen halen. Het resultaat van onze behandeling van muren injecteren is een gloednieuwe waterkeringslaag die opstijgend vocht onmogelijk maakt.

U zit met de handen in het haar vanwege een vochtprobleem? U vermoedt dat het om opstijgend vocht gaat, maar u wilt graag zekerheid en professioneel advies? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende gratis vochtdiagnose.